Arbetsannons: Marketing Specialist

Om företaget: 

Tunturi ingår i Accell Group som är en av Europas största cykelproducent med varumärken som bland annat Batavus, Lapierre, Tunturi, Haibike, Ghost och Winora. Koncernen har totalt ca 3500 medarbetare. Vårt mål är att vara den mest relevanta cykel-leverantören i Norden. Kontoret är beläget i Varberg, här har vi luftiga och trivsamma lokaler som även innehåller showroom, verkstad samt vårt syskonbolag Cycle Service Nordic som tillhanda håller cykeltillbehör för Norden. I den svenska delen av Tunturi är vi ca.10 medarbetare.

Om rollen: 

Som en del av vår satsning framåt söker vi en Marketing Specialist som skall stärka vårt team ytterligare. I din roll som Marketing Specialist stöder du försäljningen med att marknadsföra våra cykelvarumärken i olika medier. Till dina uppgifter hör att upprätthålla och utveckla webbsidor; produktion och köp av innehåll för sociala medier, analys och optimering av sökmotorer tillsammans med tjänsteleverantören, genomförande av åtgärder som marknadsför vår kedja tillsammans med våra kunder. Tillsammans med försäljningen siktar ni mot högt uppsatta mål och har strategier för hur arbetslaget skall arbeta för att på ett framgångsrikt sätt skall nå dessa.

Du kommunicerar flytande både på svenska och engelska.

Typ av anställning: heltid.

Din Profil:

Vi söker Dig som har en passion för sport, är ambitiös, prestationsinriktad och som är van att arbeta mot högt uppsatta mål. Du har ett genuint intresse för att jobba inom marknadsföringen och ser möjligheter där andra ser hinder. Vi tror att du idag arbetar inom eller studerar marknadsföring. Du är en självständig person som vågar ta egna beslut och kan lösa konsumentens problem. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för marknadsföring!

Vi erbjuder dig:

ett mycket intressant och självständigt arbetsfält med internationellt kända cykelvarumärken, samt bra teamwork och ett team som stöder dig i din uppgift. Välbefinnande i arbetet är viktigt för oss och vi uppmuntrar alla att cykla, eftersom det förbättrar välbefinnandet och sparar naturen! Ditt huvudsakliga verksamhetsställe finns i Varberg.

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!

Sök tjänsten senast 22-04-30
Skicka ansökan och ditt CV till fredric.faglum@tunturi.se – vi anställer genast när vi hittar en lämplig person.
Mer information ger Fredric Fåglum, Country Manager Sweden, tel. 072- 397 1537.